Preskoči na vsebino Preskoči na nogo
0 predmeti - €0.00 0
0 predmeti - €0.00 0

Jakobova zgodba

Ob Jakobovem rojstvu smo za nekaj dni obstali. Svet se nam je ustavil. Prve moje besede, ko sem izvedela, da ima moj novorojenček deformacije udov, so bile: Ok, vse se zgodi z razlogom in tistim, ki to zmorejo.

O Petri

Živijo, sem Petra Zajec, po poklicu magistra poslovnih ved in ustanoviteljica blagovne znamke Gnetko – Gnetko domači plastelin.  V prvi vrsti pa sem seveda mama dveh zajčkov – prvošolčka Žana in štiri letnice Žive. Kot vse mamice veste, je ob malčkih doma zelo pestro in nikoli ne zmanjka dela, pa vendar se še vseeno rada lotim česa novega, za dušo, da malo potešim svojo »ustvarjalno stran«.

O Špeli

Zdravo. Sem Špela. V prvi vrsti mama in partnerka mojemu Tomažu, najboljšemu življenjskemu sopotniku in atiju. Moje življenje je dobilo nov smisel 6 let nazaj ob rojstvu prvega sina, drugi sin pa nam je dobra 3 leta nazaj življenje vsekakor postavil na glavo, hkrati pa naše življenje tako obogatil in nas naučil, kaj je v življenju pomembno. Jakob se je rodil z izredno redkim sindromom amnijskih niti. Ima drugačne, posebne prstke, prestal je številne operacije, še kar nekaj jih bo imel. Nosi različne pripomočke kot pomoč pri hoji oz. ravnanju nogice.